Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Βενζίνη με €10 το λίτρο στη Γερμανία!


Νομίζετε ότι εδώ στην Ελλάδα χρυσοπληρώνουμε τη βενζίνη; Πού να δείτε τι έγινε στη Γερμανία τις ημέρες του Πάσχα που μόλις μας πέρασε. Οι οδηγοί στο Filderstadt έμειναν άναυδοι, όταν πήγαν σε τοπικό πρατήριο συγκεκριμένης εταιρείας να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους.
Βενζίνη με €10 το λίτρο στη Γερμανία!
Εξαιτίας της έλλειψης βενζίνης από την αυξημένη ζήτηση της πασχαλινής περιόδου, η εταιρεία έδωσε οδηγία στα πρατήριά της να ανεβάσουν την τιμή πώλησης στα €9,99/λίτρο για να αποθαρρύνουν (!!!!) τους οδηγούς να βάλουν βενζίνη εκεί. Το πρατήριο στο Filderstadt είχε αναρτήσει ευδιάκριτες ανακοινώσεις ενημερώνοντας σχετικά τους οδηγούς. Πολλοί από αυτούς ωστόσο, από συνήθεια και αβλεψία, δεν πρόσεξαν τις ανακοινώσεις και έβαλαν κανονικά βενζίνη.
Μέχρι που τους ήρθε ο λογαριασμός και… το μίνι εγκεφαλικό. Ένας πελάτης που γέμισε με 21 λίτρα το αυτοκίνητό του κλήθηκε να πληρώσει €209,98! Πολλοί ακόμα μελάτες που συνειδητοποίησαν… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, το τι είχε συμβεί κάλεσαν την αστυνομία, η οποία επιβεβαίωσε πως η διοίκηση της εταιρείας είχε δώσει την οδηγία στο πρατήριο και πως οι υπεύθυνοι του πρατηρίου όντως είχαν αναρτήσει παντού σχετικές ανακοινώσεις. Οπότε οι οδηγοί αναγκάστηκαν να πληρώσουν κανονικά τους υπέροσκους λογαριασμούς τους!
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όσοι «την πάτησαν» ευελπιστούν να έλθουν σε κάποιου είδους συμβιβασμό με την εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: