Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εκδήλωση στο Καρπενήσι για τα πυρηνικά


"Από το Τσερνομπίλ στη Φουκοσίμα" είναι το θέμα της εκδήλωσης που οργανώνει το "Μικρό Πανεπιστήμιο" στο Καρπενήσι, αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα. Πρόκειται για μια ενημερωτική εκδήλωση για τα πυρηνικά εργοστάσια, με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ευάγγελο Χίνη.
Εκδήλωση στο Καρπενήσι για τα πυρηνικά
Το "Μικρό Πανεπιστήμιο" του Καρπενησίου είναι ένας θεσμός που ενεργοποιείται το τελευταίο τρίμηνο με την συμμετοχή του τμήματος Δασοπονίας του ΤΕΙ Λαμίας, το οποίο έχει έδρα το Καρπενήσι, φορέων της περιοχής και του Δήμου Καρπενησίου.
«Το θέμα των πυρηνικών είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε και μας αφορά όλους μετά την πρόσφατη τραγωδία στην Ιαπωνία» δηλώνει ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, που έχει τεθεί επικεφαλής στην ενημερωτική προσπάθεια. Μιλώντας για το "Μικρό Πανεπιστήμιο" υπογράμμισε πως «στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το θεσμό αυτό στη συνείδηση κάθε κατοίκου του τόπου μας, με εκδηλώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που θα προσφέρουν επίκαιρη και ενδιαφέρουσα γνώση σε όλους όσοι επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: